Nõuanded sündmuste korraldamiseks

Õnnestunud sündmus algab aegsast planeerimisest, kindlasti ei tohiks seda viimasele minutile jätta. Varajane plaani tegemine aitab vältida hilisemaid ebameeldivaid üllatusi ja sel viisil jõuame arvesse võtta võimalikke erisoove ning leida parimad lahendused toidu- ja joogivalikuteks ning lisainventariks.

Menüüpäringut koostades tuleks esitada alati võimalikult palju informatsiooni. Päringus peaks kindlasti sisalduma sündmuse aeg, koht, kestus ja külaliste arv.

Oluline on ka info selle kohta, mis tüüpi sündmusega on tegu – seminari, vastuvõtu, sünnipäeva või pulmaga. Kindlasti tuleks pakkumisse lisada, mis tüüpi menüüd soovite – suupisteid, külma või sooja lauda või midagi muud. Toitu tellides tasuks meeles pidada, et külaliste maitse-eelistused on erinevad.

  • Kuna pakume teenusena ka täislahendust, siis võib julgelt esitada lisaküsimusi. Meie teenused ei piirdu vaid toidu- ja joogimenüüga. Küsida võib kõike, alates vajalikust inventarist (toidunõud, lauad, toolid, telk jmt) kuni dekoratsioonide ja peokohani välja.
  • Oma peo eelarvet koostades tasuks arvestada, et see ei koosne alati vaid toitude ja jookide hinnast. Kui soovite lisaks toidumenüüle ka näiteks teenindajaid, toole, laudu, lilleseadeid või muud, siis kajastub see pakkumise lõppsummas. Kui paika on pandud kindel eelarve, mida ei soovita ületada, tuleks ka see info edastada koos päringuga, et leida võimalustele vastav parim lahendus.

Nõuanded_img